Изкупуване на коли за скрап

Изкупуване на коли за скрапИзкупуване на коли за скрап.

В глобален мащаб проблеми свързани със замърсяване на околната среда са разглеждани от множество инстанции. Това е въпрос, който засяга не само големи компании и институции, това е нещо, на което следва всеки да обърне внимание.

Съществуват множество отпадъци, които се изхвърлят в природата под форма и във вид, без да бъдат преработени. Резултата е не само изчерпване на природните ресурси, но и силни вреди нанесени над природата.

С цел да се ограничат количествата отпадни материали биват създавани различини места, където те да бъдат предадени и рециклирани.

Автоморгата има за цел да приема всякакви увредени автомобили и части от автомобили. За да се осъществяват нормално естествените процеси в околната среда. Автоморгата обслужва всеки, който има стара кола и създава условия за безаварийно защитаване на зелените площи.

Стратегиите, които им Автоморга Дарко се базират на основни задачи, които фирмата поставя пред себе си, с мисията да улесни клиентите:

Изкупува бракувани автомобили; Поема всички предадени части в собствени складови зони; Идва на посочения адрес в удобно време за да вземе автомобила; Плаща на място при предаване на автомобила; Издава нужните удостоверения за отписване регистрацията в КАТ;

Фирмата е лицензиран изкупвач на стари автомобили за скрап и подпомага рециклирането. Главна задача на фирмата е изкупуване на всякакви видове превозни средства с моторно задвижване. Сред тях автомобили, камиони, бусове, наред с изкупуване на черни и цветни метали.